Skip to content

Дермални филъри и ботокс

Целта ни в това направление е да създаваме дискретни, естетични подобрения с максимално естествен, фин и ненатрапчив резултат.

Дермалните филъри са инжекционни материали, които съдържат хиалуронова киселина и омрежаващ агент, който ги стабилизира. Хиалуроновата киселина е мукополизахарид, който се среща като естествена съставка в тъканите на нашето тяло. Стареенето на тялото ни е естествен процес, а поддръжката на кожата може да получи изключителни ползи от възстановителните сили на хиалуроновите продукти.

Какви корекции и естетически подобрения са възможни при нас?

Подчертаване на контура на устните;

Подобряване и изостряне на формата;

Запазване на пропорциите на горна спрямо долна устна;

Фино увеличаване на обема;

Корекция на “баркод” бръчки – вертикалните гънки над горната устна.

Дермални филъри

Кои са най-добрите продукти за вас?

Това са филърите, които имат индикация за конкретната зона. Например “меките” филъри като Restylane Kysse и Cytosial Medium са отличен избор за устните. Периоралната област изисква продукти с характеристики за кожа, неподплатена с костна подложка. Силно препоръчваме избягването на “твърди” продукти за зони като устните, тъй като това води до усложнения.

Как протича процедурата?

В разговор и консултация правим подробен анализ на нуждите ви и изготвяме подход спрямо индивидуалните особености на вашия случай. Продуктите, които използваме, са в ограничена гама, съставена от най-високия клас американски и европейски марки. Работим с филъри, които гарантират високо качество и биологична поносимост.

Ботокс

В нашата клиника ботоксът се прилага за лечение на бруксизъм – прекомерно стискане и скърцане със зъби вследствие на повишен тонус на дъвкателните мускули. Инжектирането на ботокс в тях спомага за облекчение и лечение на бруксизма. Процедурата обичайно се повтаря на всеки шест месеца, като дозата и интервалите се определят спрямо индивидуалния случай.

Корекции

Желан резултат: фино увеличаване на обема, запазване на пропорциите на горна спрямо долна устна

Посещения: две

Времетраене: 2 х 60 мин.

Дермални филъриДермални филъри

Желан резултат: фино увеличаване на обема, подчертаване на контура на устните

Посещения: две

Времетраене: 2 х 60 мин.

Дермални филъриДермални филъри

Ако желаете да запазите час за консултация при д-р Генчев, свържете се с нас тук